eArşiv@Adu

Bazı gıda bileşenlerinin dielektrik özelliklerinin farklı frekans ve sıcaklıklarda belirlenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Bircan, Cavit
dc.date.accessioned 2016-03-11T14:13:05Z
dc.date.available 2016-03-11T14:13:05Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.citation Bircan,C. (2006). Bazı gıda bileşenlerinin dielektrik özelliklerinin farklı frekans ve sıcaklıklarda belirlenmesi. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,3(1),5-9. tr_TR
dc.identifier.issn 1304-7787
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11607/2413
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.subject Dielektrik Özellikleri tr_TR
dc.subject Mikrodalga Frekansları tr_TR
dc.subject Sıcaklık tr_TR
dc.subject Dielectric Properties tr_TR
dc.subject Microwave Frequencies tr_TR
dc.subject Temperature tr_TR
dc.title Bazı gıda bileşenlerinin dielektrik özelliklerinin farklı frekans ve sıcaklıklarda belirlenmesi tr_TR
dc.title.alternative Determination of dielectric properties of some food components in different frequencies and temperatures tr_TR
dc.type article tr_TR
dc.relation.journal Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi tr_TR
dc.contributor.authorID TR12325 tr_TR
dc.contributor.department Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisligi Bölümü tr_TR
dc.identifier.volume 3 tr_TR
dc.identifier.issue 1 tr_TR
dc.identifier.startpage 5 tr_TR
dc.identifier.endpage 9 tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster