dc.contributor.author |
Bircan, Cavit |
|
dc.date.accessioned |
2016-03-11T14:13:05Z |
|
dc.date.available |
2016-03-11T14:13:05Z |
|
dc.date.issued |
2006 |
|
dc.identifier.citation |
Bircan,C. (2006). Bazı gıda bileşenlerinin dielektrik özelliklerinin farklı frekans ve sıcaklıklarda belirlenmesi. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,3(1),5-9. |
tr_TR |
dc.identifier.issn |
1304-7787 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11607/2413 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Dielektrik Özellikleri |
tr_TR |
dc.subject |
Mikrodalga Frekansları |
tr_TR |
dc.subject |
Sıcaklık |
tr_TR |
dc.subject |
Dielectric Properties |
tr_TR |
dc.subject |
Microwave Frequencies |
tr_TR |
dc.subject |
Temperature |
tr_TR |
dc.title |
Bazı gıda bileşenlerinin dielektrik özelliklerinin farklı frekans ve sıcaklıklarda belirlenmesi |
tr_TR |
dc.title.alternative |
Determination of dielectric properties of some food components in different frequencies and temperatures |
tr_TR |
dc.type |
article |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
TR12325 |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisligi Bölümü |
tr_TR |
dc.identifier.volume |
3 |
tr_TR |
dc.identifier.issue |
1 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
5 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
9 |
tr_TR |