Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 21 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
1-Jan-2015Türkiye'de yaygın olarak yetiştirilen ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) çeşitlerinin protein, aminoasit dağılımı ve antioksidan aktivitelerinin belirlenmesiErekul, Osman; Yiğit, Ali; TR14386; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Ziraat Bölümü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
1-Jan-2014Aydın ekolojik koşullarında farklı ekim sıklığının karabuğday'da (Fagopyrum esculentum Moench.) verim ve bazı kalite özelliklerine etkisiErekul, Osman; Yavuz, Hatice; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı, Agronomi Bilim Dalı
1-Jan-2014Aydın ekolojik koşullarında çinko uygulamasının buğdayın (Triticum aestivum L.) tane verimi ve kalitesi üzerine etkisiErekul, Osman; Baysal, Zehra; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Agronomi Bilim Dalı, Tarla Bitkileri Anabilim dalı
2013Gübrelemenin meyve ve sebzelerin fonksiyonel özellikleri üzerine etkileriBayram, Seda Erdoğan; Elmacı, Ömer Lütfü; TR163033; TR8477; Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü
2017Bazı makarnalık buğday ( Triticum durum Desf.) çeşitlerinin verim, kalite ve antioksidan aktivite özelliklerinin belirlenmesiErekul, Osman; Değirmenci, Gülşah; Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
2016Farklı karasu ve azot dozlarının pamuk bitkisinde (Gossypium hirsutum L.) verim ve kalite özelliklerine etkisiSeferoğlu, Saime; Uzun, Nazan; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Anabilim Dalı
2017Farklı azot ve çiftlik gübre dozlarının ekmeklik buğdayda (Triticum aestivum L.) verim, kalite ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisiErekul, Osman; Aksu, Tuğçe; Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
2017Örtüaltı biber(Capsicum annuum L. var. longum cvs “Asi F1” ve “Görkem F1”) yetiştiriciliğinde aşılı fide kullanımının bitki gelişimi, verim ve meyve kalitesi üzerine etkileriŞirin, Uğur; Aydoğan, Aydın; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı
2018Türkiye’de zeytinyağında kalite ve markalaşmanın incelenmesiTunalıoğlu, Renan; Mücahit Taha, Özkaya; Özdoğan, Dilek; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarım Ekonomisi Anabilim Dalı
2018Pamukta (gossypium hirsutum l.) hasadın kalite üzerine etkisiKaynak, Mustafa Ali; Terzi, Hüseyin; Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı