Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 3781-3790 of 5183 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2021PÜSKÜRTMELİ KURUTMA YÖNTEMİ İLE PROPOLİS ENKAPSÜLASYONUKoç, Mehmet; Coşkun, Necmiye Öznur; AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
2021BAĞ ALANLARINDA ÖLÜKOL HASTALIĞI ETMENİ PHOMOPSİS VİTİCOLA (SACC.) SACC. İZOLATLARINDAKİ DSRNA’NIN TANILANMASI, MOLEKÜLER VE BİYOLOJİK KARAKTERİZASYONU İLE HİPOVİRÜLENT ETKİSİAçıkgöz, Serap; Hosseinalizadeh, Sahra; AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİTKİ KORUMA ANABİLİM DALI DOKTORA PROGRAMI
2020Puf kurutma yöntemi ile hindi göğüs etinin kurutulmasıKoç, Mehmet; Elmas, Feyza; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
2020Vemurafenibin mikroekstraksiyon yöntemi ile ön deriştirilmesi, tayini ve optimizasyonuDemir, Mustafa; Alp, Pınar; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Kimya Ana Bilim Dalı
14-Sep-2021COVİD-19 PANDEMİSİNDE BİREYLERİN ORTOREKSİYA EĞİLİMLERİ İLE BESLENME DURUMLARI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİKILIÇALP KILINÇ, Dide; Berber, Rabia; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
2021KEÇİ SÜTÜNDEN YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ ENZİMİ VE İKİ FARKLI STARTER KÜLTÜRÜ KULLANIMININ YOĞURDUN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASIBulca, Selda; Güvenç, Burcu; AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
2021TOHUMU KAPLANMIŞ PAMUKTA DAMLA SULAMA UYGULAMASININ VERİM VE VERİM BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİLERİDağdelen, Necdet; Yörük, Elif Elvan; AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
2020Mühendislik temelli matematik etkinliklerinin ortaokul öğrencilerinin problem çözme becerilerine etkisiYazıcı, Esen; Şimşek, Deniz; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Ana Bilim Dalı
2020Kestanelerde derim sonrası bazı uygulamaların meyve kalitesi ve depolama süresi üzerine etkileriErtan, Engin; Çalışkan, Büşra; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı
2021GUT HASTALIĞININ TEDAVİSİ İÇİN YENİ BİR YAKLAŞIM: ÜRİKAZ BAĞLI NANOMAKİNELERAktaş Uygun, Deniz; Kilimci, Ulviye; AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KİMYA ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI