Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Earsiv@Adu
Tez
Yüksek Lisans
Search
Search:
All of DSpace
Tez
Yüksek Lisans
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-19 of 19 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
1-Jan-2015
Türkiye'de yaygın olarak yetiştirilen ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) çeşitlerinin protein, aminoasit dağılımı ve antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi
Erekul, Osman
;
Yiğit, Ali
;
TR14386
;
Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Ziraat Bölümü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
1-Jan-2014
Aydın ekolojik koşullarında farklı ekim sıklığının karabuğday'da (Fagopyrum esculentum Moench.) verim ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Erekul, Osman
;
Yavuz, Hatice
;
Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı, Agronomi Bilim Dalı
1-Jan-2014
Aydın ekolojik koşullarında çinko uygulamasının buğdayın (Triticum aestivum L.) tane verimi ve kalitesi üzerine etkisi
Erekul, Osman
;
Baysal, Zehra
;
Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Agronomi Bilim Dalı, Tarla Bitkileri Anabilim dalı
2017
Bazı makarnalık buğday ( Triticum durum Desf.) çeşitlerinin verim, kalite ve antioksidan aktivite özelliklerinin belirlenmesi
Erekul, Osman
;
Değirmenci, Gülşah
;
Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
2017
Farklı azot ve çiftlik gübre dozlarının ekmeklik buğdayda (Triticum aestivum L.) verim, kalite ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi
Erekul, Osman
;
Aksu, Tuğçe
;
Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
2017
Örtüaltı biber(Capsicum annuum L. var. longum cvs “Asi F1” ve “Görkem F1”) yetiştiriciliğinde aşılı fide kullanımının bitki gelişimi, verim ve meyve kalitesi üzerine etkileri
Şirin, Uğur
;
Aydoğan, Aydın
;
Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı
2018
Türkiye’de zeytinyağında kalite ve markalaşmanın incelenmesi
Tunalıoğlu, Renan
;
Mücahit Taha, Özkaya
;
Özdoğan, Dilek
;
Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarım Ekonomisi Anabilim Dalı
2018
Pamukta (gossypium hirsutum l.) hasadın kalite üzerine etkisi
Kaynak, Mustafa Ali
;
Terzi, Hüseyin
;
Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
2018
Farklı dozlarda sıvı biyogaz atıklarının buğday (triticum aestivum l.) bitkisinde verim ve kalite üzerine etkisi
Osman, Erekul
;
Yaraşır, Nermin
;
Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
Discover
Author
1
Aksu, Tuğçe
1
Akçay, Vezin
1
Aydoğan, Aydın
1
Baysal, Zehra
1
Başaloğlu, Canan
1
Butar, Sinan
1
Değirmenci, Gülşah
1
Erdal, Esra
1
Hazer, Ayşe
1
Kılıçkan, Ahmet
.
next >
Subject
13
Quality
8
Verim
5
Yield
3
Çeşit
2
Antioksidan
2
Buğday
2
Hasat
2
Variety
2
Wheat
2
Zinc
.
next >
Date issued
17
2010 - 2018
2
2001 - 2009