Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11607/2613
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGöçmez, Arzu-
dc.contributor.authorSeferoğlu, Güner-
dc.date.accessioned2016-03-18T08:53:41Z-
dc.date.available2016-03-18T08:53:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationGöçmez, A., Seferoğlu, G. (2014). Asmalarda resveratrol içeriğini etkileyen faktörler ve insan sağlığına faydaları.Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,9(1),31-38.tr_TR
dc.identifier.issn1304-7787-
dc.identifier.urihttp://web.b.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=4&sid=abf03868-79b9-494b-9b48-2b4330707b1d%40sessionmgr102&hid=128-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11607/2613-
dc.description.abstractResveratrol, medicine and pharmacy literature in recent years has increasingly gained importance as a secondary plant product. As first, resvaratrols in vines genotypes (V. Vinifera L.), were described in epidermis membranes of berry and leaves of grapes contaminated Botrytis cinerea (gray mold). In this article, informations were given about resveratrol. Besides, It was focused on the factors which is effective upon the formation of resveratrol and the benefits of human health of resveratrol together with its situation in wines.tr_TR
dc.description.abstractResveratrol, tıp ve eczacılık literatüründe son yıllarda giderek önem kazanmış ikincil bir bitki ürünü olarak bilinmektedir. Asmalarda ilk olarak, V. vinifera L. genotiplerinde Botrytis cinerea (kurşuni küf) ile bulaştırılmış bazı üzüm çeşitlerine ait yaprak epidermislerinde ve üzüm zarında tanımlanmıştır. Bu makalede resveratrol hakkında bilgiler verilmiştir. Bundan başka, asmalarda oluşumları üzerine etkili olan faktörler ile insan sağlığına olan faydaları ve şaraplardaki durumları üzerinde durulmuştur.tr_TR
dc.language.isoturtr_TR
dc.publisherAdnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisitr_TR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesstr_TR
dc.subjectSekonder Metabolittr_TR
dc.subjectAsmatr_TR
dc.subjectResveratroltr_TR
dc.subjectSecondary Metabolitetr_TR
dc.subjectVinetr_TR
dc.subjectResveratroltr_TR
dc.titleAsmalarda resveratrol içeriğini etkileyen faktörler ve insan sağlığına faydalarıtr_TR
dc.title.alternativeFactors affecting the resveratrol contents of the vines and the benefıts of resveratrol on human healthtr_TR
dc.typearticletr_TR
dc.relation.journalAdnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisitr_TR
dc.contributor.authorIDTR8101tr_TR
dc.contributor.departmentAdnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümütr_TR
dc.identifier.volume9tr_TR
dc.identifier.issue1tr_TR
dc.identifier.startpage31tr_TR
dc.identifier.endpage38tr_TR
Appears in Collections:2014 Cilt 11 Sayı 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014-31,38.pdfMakale Dosyası480 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.