Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11607/2413
Title: Bazı gıda bileşenlerinin dielektrik özelliklerinin farklı frekans ve sıcaklıklarda belirlenmesi
Other Titles: Determination of dielectric properties of some food components in different frequencies and temperatures
Authors: Bircan, Cavit
TR12325
Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisligi Bölümü
Keywords: Dielektrik Özellikleri
Mikrodalga Frekansları
Sıcaklık
Dielectric Properties
Microwave Frequencies
Temperature
Issue Date: 2006
Publisher: Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Citation: Bircan,C. (2006). Bazı gıda bileşenlerinin dielektrik özelliklerinin farklı frekans ve sıcaklıklarda belirlenmesi. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,3(1),5-9.
URI: http://hdl.handle.net/11607/2413
ISSN: 1304-7787
Appears in Collections:2006 Cilt 3 Sayı 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
cbircan.pdfMakale Dosyası4.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.