Browsing by Author Kök, Filiz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2020AYDIN BÖLGESİNDE SATIŞA SUNULAN ET VE ET ÜRÜNLERİNDE CAMPYLOBACTER JEJUNİ VE LİSTERİA MONOCYTOGENES VARLIĞININ ARAŞTIRILMASIKök, Filiz; Erdoğan, Süleyman; Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi ABD
2020AYDIN İLİNDE SATIŞA SUNULAN SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BACILLUS CEREUS VARLIĞININ ARAŞTIRILMASIKök, Filiz; Kebabçı, Gizem; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi,Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2013Aydın ilinde satışa sunulan broiler etlerinde bazı antibiyotik kalıntılarının varlığının araştırılmasıKök, Filiz; Tekgül, Yeliz; TR111445
1-Jan-2013Aydın ve İzmir illerinde satışa sunulan taze kaşar ve eritme peynirlerde aflatoksin m1 varlığının ELISA yöntemiyle araştırılmasıKök, Filiz; Kögüsütün, Fırat; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2013Aydın'da tüketime sunulan kıyma ve hamburger köftelerde escherichia coli O157:H7 varlığının araştırılmasıKök, Filiz; Sezgin, Evren; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2011Isıl işlem görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile farklı et türlerinin tespitiKök, Filiz; Atasever, Didem Dilara; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
2019SUDAK BALIĞI (SANDER LUCIOPERCA) MARİNATLARININ SOSLANMASINDA FARKLI ORANLARDA NAR (PUNICA GRANATUM) SUYU KULLANIMININ MARİNATLARIN FİZİKSEL, KİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL KALİTELERİNE ETKİSİKök, Filiz; Şahiner, Cemil; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı