DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Browsing by Author Kök, Filiz
Showing results 1 to 7 of 7
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2020 | AYDIN BÖLGESİNDE SATIŞA SUNULAN ET VE ET ÜRÜNLERİNDE CAMPYLOBACTER JEJUNİ VE LİSTERİA MONOCYTOGENES VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI | Kök, Filiz; Erdoğan, Süleyman; Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi ABD |
| 2020 | AYDIN İLİNDE SATIŞA SUNULAN SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BACILLUS CEREUS VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI | Kök, Filiz; Kebabçı, Gizem; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi,Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2013 | Aydın ilinde satışa sunulan broiler etlerinde bazı antibiyotik kalıntılarının varlığının araştırılması | Kök, Filiz; Tekgül, Yeliz; TR111445 |
| 1-Jan-2013 | Aydın ve İzmir illerinde satışa sunulan taze kaşar ve eritme peynirlerde aflatoksin m1 varlığının ELISA yöntemiyle araştırılması | Kök, Filiz; Kögüsütün, Fırat; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2013 | Aydın'da tüketime sunulan kıyma ve hamburger köftelerde escherichia coli O157:H7 varlığının araştırılması | Kök, Filiz; Sezgin, Evren; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2011 | Isıl işlem görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile farklı et türlerinin tespiti | Kök, Filiz; Atasever, Didem Dilara; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 2019 | SUDAK BALIĞI (SANDER LUCIOPERCA) MARİNATLARININ SOSLANMASINDA FARKLI ORANLARDA NAR (PUNICA GRANATUM) SUYU KULLANIMININ MARİNATLARIN FİZİKSEL, KİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL KALİTELERİNE ETKİSİ | Kök, Filiz; Şahiner, Cemil; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |