DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Browsing by Author Bulca, Selda
Showing results 1 to 5 of 5
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2014 | Çörek otunun bileşenleri ve bu yağın ve diğer bazı uçucu yağların antioksidan olarak gıda teknolojisinde kullanımı | Bulca, Selda; TR14150; Adnan Menderes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü |
| 2020 | DEVE SÜTÜNDEN YOĞURT ÜRETİMİNDE MİKROBİYAL TRANSGLUTAMİNAZ ENZİMİNİN KULLANIMI | Bulca, Selda; Ümüt, Fahriye; ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI |
| 2021 | KEÇİ SÜTÜNDEN YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ ENZİMİ VE İKİ FARKLI STARTER KÜLTÜRÜ KULLANIMININ YOĞURDUN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI | Bulca, Selda; Güvenç, Burcu; AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI |
| 2022 | Mikrobiyal transglutaminazın deve ve inek sütü karışımından kefir üretiminde kullanımı ve bu enzimin kefirin bazı özellikleri üzerine etkisinin araştırılması | Bulca, Selda; Akbulut Topel, Selin; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı |
| 2013 | Peynirlerde aflatoksin M1 varlığı ve aflatoksin M1 konsantrasyonu üzerine etki eden faktörler | Bulca, Selda; Bircan, Cavit; TR14150; TR12325; Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |