DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Browsing by Author Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Showing results 1 to 10 of 10
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 1-Jan-2010 | Aydın ilinde tüketilen şişelenmiş suların mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir çalışma | Göksoy, Ergün Ömer; Oymak, Ozan Fazıl; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2014 | Aydın ilinde tüketilen yemeye hazır börek, lahmacun ve pidelerde kullanılan kıymaların tür tayinlerinin ELISA yöntemi ile tespiti | Göksoy, Ergün Ömer; Orhan, Ayşen; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2014 | Aydın ilindeki semt pazarlarında satışa sunulan beyaz, tulum ve lor peynirlerinde listeria monocytogenes ve salmonella spp varlığının araştırılması | Göksoy, Ergün Ömer; Elmas, Songül; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2013 | Aydın ve İzmir illerinde satışa sunulan taze kaşar ve eritme peynirlerde aflatoksin m1 varlığının ELISA yöntemiyle araştırılması | Kök, Filiz; Kögüsütün, Fırat; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2013 | Aydın'da tüketime sunulan kıyma ve hamburger köftelerde escherichia coli O157:H7 varlığının araştırılması | Kök, Filiz; Sezgin, Evren; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2011 | Denizli ve Aydın illerinden elde edilen çiğ sütlerde Aflatoksin M1 prevalansı ve miktarlarının aranması | Göksoy, Ergün Ömer; Hazer, Ayşe; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2011 | Isıl işlem görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile farklı et türlerinin tespiti | Kök, Filiz; Atasever, Didem Dilara; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2014 | İnek, koyun ve keçi sütlerinde yaz ve kış mevsimlerinde aflatoksin m1 düzeyinin belirlenmesi | Beyaz, Devrim; Bilgin, Önder; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2011 | Piyasada satışa sunulan peynirlerden elde edilen jenerik Escherichia coli ve Staphylococcus aureus suşlarının antibiyotik dirençliliklerinin belirlenerek, mastitis kontrol ve tedavi programlarında kullanılan antibiyotiklerle ilişkisinin belirlenmesi | Göksoy, Ergün Ömer; Atabey, Can; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 2022 | Tulum Peynirlerinden İzole Edilen Staphylococcus Aureus İzolatlarında Klasik Stafilokokal Enterotoksin Üretme Yeteneklerinin Elisa Yöntemiyle Belirlenmesi | Göksoy, Ergün Ömer; Can, Ebru; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |