Browsing by Author Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
1-Jan-2010Aydın ilinde tüketilen şişelenmiş suların mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir çalışmaGöksoy, Ergün Ömer; Oymak, Ozan Fazıl; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2014Aydın ilinde tüketilen yemeye hazır börek, lahmacun ve pidelerde kullanılan kıymaların tür tayinlerinin ELISA yöntemi ile tespitiGöksoy, Ergün Ömer; Orhan, Ayşen; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2014Aydın ilindeki semt pazarlarında satışa sunulan beyaz, tulum ve lor peynirlerinde listeria monocytogenes ve salmonella spp varlığının araştırılmasıGöksoy, Ergün Ömer; Elmas, Songül; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2013Aydın ve İzmir illerinde satışa sunulan taze kaşar ve eritme peynirlerde aflatoksin m1 varlığının ELISA yöntemiyle araştırılmasıKök, Filiz; Kögüsütün, Fırat; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2013Aydın'da tüketime sunulan kıyma ve hamburger köftelerde escherichia coli O157:H7 varlığının araştırılmasıKök, Filiz; Sezgin, Evren; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2011Denizli ve Aydın illerinden elde edilen çiğ sütlerde Aflatoksin M1 prevalansı ve miktarlarının aranmasıGöksoy, Ergün Ömer; Hazer, Ayşe; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2011Isıl işlem görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile farklı et türlerinin tespitiKök, Filiz; Atasever, Didem Dilara; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2014İnek, koyun ve keçi sütlerinde yaz ve kış mevsimlerinde aflatoksin m1 düzeyinin belirlenmesiBeyaz, Devrim; Bilgin, Önder; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
1-Jan-2011Piyasada satışa sunulan peynirlerden elde edilen jenerik Escherichia coli ve Staphylococcus aureus suşlarının antibiyotik dirençliliklerinin belirlenerek, mastitis kontrol ve tedavi programlarında kullanılan antibiyotiklerle ilişkisinin belirlenmesiGöksoy, Ergün Ömer; Atabey, Can; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı