Browsing by Subject Quality

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
1-Jan-2007Altı sigma ve toplam kalite yönetimi uygulayan işletmelerde altı sigmanın uygulanabilirliğiŞenkayas, Hüseyin; Başaloğlu, Canan
1-Jan-2012AVG (aminoethoxyvinilglycine) 'nin Jersey Mac elma çeşidinde hasat önü meyve dökümü, hasat zamanı ve meyve kalitesi üzerine etkileriSeferoğlu, Halil Güner; Butar, Sinan
1-Jan-2014Aydın ekolojik koşullarında çinko uygulamasının buğdayın (Triticum aestivum L.) tane verimi ve kalitesi üzerine etkisiErekul, Osman; Baysal, Zehra; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Agronomi Bilim Dalı, Tarla Bitkileri Anabilim dalı
1-Jan-2014Aydın ekolojik koşullarında farklı ekim sıklığının karabuğday'da (Fagopyrum esculentum Moench.) verim ve bazı kalite özelliklerine etkisiErekul, Osman; Yavuz, Hatice; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı, Agronomi Bilim Dalı
2005Aydın yöresinde yetiştirilen çileklerde farklı kalsiyumlu gübrelerin verim ve kaliteye etkileri üzerine bir araştırmaKılıç, İlkay; Seferoğlu, Saime; TR148366; Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak Bölümü
2007Azotlu gübrelemenin zeytinde (Olea europaea . cv. Memecik) verim ve kaliteye etkisiİrget, Mehmet Eşref; Kılıç, Cenk Ceyhun; Bayaz, Mehmet; Özer, Kerim; TR7949; TR24055; TR161715; Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü
1-Jan-2011Denizli ve Aydın illerinden elde edilen çiğ sütlerde Aflatoksin M1 prevalansı ve miktarlarının aranmasıGöksoy, Ergün Ömer; Hazer, Ayşe; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
2008Effect of nitrogen rates on yield and fruit quality of fig (Ficus carica L. cv. Sarılop)Ertan, Birgul; Çobanoğlu, Ferit; Şahin, Berrin; Belge, Aytekin; Konak, Ramazan; Tepecik, Mahmut; TR114962; TR104676; Fig Research Institute
2011Eğitim hizmetlerinde yerelleşme ve hizmet kalitesiMutioğlu, Halil; Özgen, Vildan; Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstütüsü, Kamu Yönetimi Anabilim Dalı
1-Jan-2014Farklı azot dozlarının rubygem ve fortuna çilek çeşitlerinde verim ve meyve kalite kriterleri üzerine etkisiAydın, Mehmet; Akçay, Vezin; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Anabilim Dalı
1-Jan-2015Farklı çinko dozlarının mısır (Zea mays L.) çeşitlerinde verim ve tane kalitesi üzerine etkisiErekul, Osman; Çağlayan Dumral, Nazlı Hilal; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Ziraat Bölümü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
2018Farklı dozlarda sıvı biyogaz atıklarının buğday (triticum aestivum l.) bitkisinde verim ve kalite üzerine etkisiOsman, Erekul; Yaraşır, Nermin; Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı
1-Jan-2014Farklı kültürel uygulamaların ekinezya türlerinin (Echinacea spp.) bazı verim ve kalite özelliklerine etkisiArabacı, Olcay; Özcan, İmge İhsane
2013Gübrelemenin meyve ve sebzelerin fonksiyonel özellikleri üzerine etkileriBayram, Seda Erdoğan; Elmacı, Ömer Lütfü; TR163033; TR8477; Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü
2006Influence of different nitrogen levels on yield, agronomic characters and quality of malting barleyYavaş, İlkay; Ünay, Aydın; TR19079; TR148365; Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Bilimleri Bölümü.
1-Jan-2001ISO 9000 kalite güvence sistemi kurulum sürecinin tarıma dayalı imalat sanayindeki bir firmaya uygulanmasıCoşkun, M. Bülent; Kılıçkan, Ahmet; TR16676
1-Jan-2011Kalite iyileştirme sürecinde bulanık mantık yaklaşımı ile hata türü ve etkileri analizi ve uygulama örneğiBekçioğlu, Selim; Aytaç, Esra; TR47476; Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı
1-Jan-2013Konaklama işletmelerinde işgörenlerin hizmet kalitesi algılamaları: Sinop ilinde faaliyet gösteren konaklama işletmelerine yönelik bir uygulamaŞimşek, Güntekin; Keskin, Mehmet; Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
2017Örtüaltı biber(Capsicum annuum L. var. longum cvs “Asi F1” ve “Görkem F1”) yetiştiriciliğinde aşılı fide kullanımının bitki gelişimi, verim ve meyve kalitesi üzerine etkileriŞirin, Uğur; Aydoğan, Aydın; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı
2018Pamukta (gossypium hirsutum l.) hasadın kalite üzerine etkisiKaynak, Mustafa Ali; Terzi, Hüseyin; Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı