DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Browsing by Subject Meat Quality
Showing results 1 to 5 of 5
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2015 | Çiftlik hayvanlarında kas lifi sınıflandırma metotları | Şen, Uğur; TR157857; Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü |
| 1-Jan-2012 | Çine Çaparı ve Karya koyunlarda Calpastatin gen polimorfizminin PCR-RFLP yöntemi ile belirlenmesi | Cemal, İbrahim; Ata, Nezih; TR102750; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2012 | Etlik piliçlerde kesim sırasında uygulanan soğutma yöntemlerinin etin bazı kalite özellikleri ve raf ömrüne etkisi | Akşit, Mustafa; Kaçamaklı, Zeynep; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2011 | Isıl işlem görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile farklı et türlerinin tespiti | Kök, Filiz; Atasever, Didem Dilara; Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı |
| 1-Jan-2010 | Karya tipi koyunlarda farklı yetiştirme ve besi koşullarında bazı et verim ve kalite özellikleri | Karaca, Orhan; Yaralı, Engin; TR19142; Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Anabilim Dalı |